Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Tovább a kapcsolatra!

Miért mi?


A siker garantált


Mind a tervezői mind a kivitelezési munkálatokat pontosan, precízen és valós piaci árakkal alakítjuk. Új és régi házak esetén egyaránt fontos a kivitelezések folyamán az újdonságokban bővelkedő ipar nyomon követése. Garanciánk is az érveinkhez tartozik, kivitelezések házak építése során nem fordítunk hátat a problémáknak. Egyedi és extra igényeket is kivitelezünk házaknál, vagy akár nagyobb telepeken, létesítéseknél egyaránt.

Vállalkozásunk jelenleg rendelkezésre álló bérleményei:
- 30.000 m² mennyiségű RAM 2 típusú homlokzati állványrendszer
- 2000 m² Layher kompatibilis állványrendszer
- 6 db Carrier Lift márkájú,CRA 1500 típusú személy és teherfelvonó

Megegyezés alapján az állványrendszerek és a felvonók mellett, egyéb gépek beszerzését is vállaljuk.

Minden igényt kielégítő szolgáltatások

Gyorsaság  

Nem kell aggódalmaskodnia azon, hogy a megrendelt munka belefér-e a határidőben. Nyugodtan dőljön hátra, hiszen az előre megbeszélt határidőre biztos lehet abban, hogy épülete teljes mértékben elkészül!

Megbízhatóság  

Fontos az Ön bizalma, ezért minden esetben úgy dolgozunk, hogy Önnek ne fáljon a feje semmi miatt, szakembereink mindent kézben tartanak, az esetlegesen felmerülő problémákról, megoldásokról Ön mindig idejében fog értesülni.

Precíz munka  

Csak és kizárólag szakembereket dolgozgatunk. Saját brigádunk van, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek, így mindig találnak megoldás bármilyen építkezési megoldásra

Szolgáltatásaink
Kapcsolat


Lépjen kapcsolatba velünk!


Telefon: 0620 975 4218

Telefon: 06 20 211 33 51

e-mail: ur.reka@wallmer.hu

e-mail: mandi@vinodoro.hu